Hej

Visst blir man glad när man loggar in på facebook och ser att man blivit taggad på massa fina bilder?
Typ sån här bild:



eller den här:

 

Japp, Max har laddat upp lite snygga bilder från Ayia Napa så nu kan alla se hur vi egentligen såg ut där nere. Haha som att inte våra bilder vore illa nog.  Här är iallafall på söndagen första veckan. 7 dagar med max tre timmars sömn varje natt, 7 nätter med drickande, båda har ögoninflammation och ingen har smink. Japp, då är man såhär snygg. Varför mitt hår är som det är har jag ingen ursäkt på.

Nu är det iallafall första helgen sen skolan börjat! Niiice! Vi räknar ner tills vi går ut, 277 dagar kvar. Haha! Jessica har redan beställt studentmössa och idag började min klass diskutera vår skiva! Däremot så tar min klass och Jessicas och Cillas klass studenten samma dag!!!! Det sugeeer faktiskt. hårt. Aja, den dagen den sorgen. Nu ska jag och Jessica titta vidare på PH Danmark, snart börjar PH på tv och nästa vecka är det Kungarna av Tylösand! Så lite kul är det ju att det är vardag igen, hehe. Back to IQ 0, hörs!

 Jessica hälsar från telefonen, hahah

 PUSS!

och jaa

Min data har kraschat IGEN, så vi kör Cyperninlägget efter det. Efter den är fixad alltså. men typ ja liksom onödigt, men Ayia napa är bäääst

då börja det igen,

Jaha, första gråtet avklarat. 24 to go! -
... Biggest loser har börjat igen, och jävlar vad jag böla idag. Fyy tusan.

Skolan började också. Dubbeltusan. Med 2 - 4 håltimmar varje dag ser jag fram emot trean. Yepyep. Hur många dagar är det kvar till sommarlov? Jag ska börja räkna ner. Haha sommarlov förresten, pyttsan heller. Det är typ livslov. ALDRIG MER SKOLA! Woohoooooo

 Ledsen Tilda och Malin för ett tag sen

  Men glad nu för ska se Vampyrer suger imorgon, haha, i'm gonna miss my R-Pattz

PUSS!

okej då...

Vi kör väl ett fint litet Cyperninlägg så småningom, bara för att uppdatera lite vad som hände i den här annars så ouppdaterade bloggen. För tillfället är jag dock sjuk utav bara helvete och Jessica tar igen sina två veckors missade sömn!

meeeennnn snaaaartt...
Så lääääänge - remember -  Shit happens when you party naked.... iaf i AN!  ;)

 

PUSSS

RSS 2.0