hahahah

Ledig torsdag, fredag denna vecka med, wiiiie! Hahahaha. Så vi hörs mer på typ.. onsdagkväll. Kanske kan få med mig någon från klassen ut för en onsdagsutgång? Jess lär ju icke vara på... höhö. Förresten bläddra ner lite och kolla på en rolig hund! Hahhaha dööör varje dag!
 


Glad =)

Puss!


Sunday night out

Sjuuuukt trött nu och armarna har värkt konstant sen i fredags!! Ska aldrig mer träna! Vi var ju iaf på middag i fredags och sen utgång! Supersupertrevlig kväll! Var även ute igår, först middag med Alex och Malin, I've missed them!!, och deras kompis Amanda plus Thessiepessie! Kinabuffé, galet gott faktiskt, dessutom såg jag BB's kompis och Martin som vann Let's dance där! Höhö! Har sett Martin förut i gamla stan med Johanna och Cilla, då skrek jag typ "åÅÅÅåååå det är ju duuuu, duuuu... ehhm" Johanna: "Martin såklart!!" Jag: " som vaaaaannn letss dannceeee". Nu var jag lite mer reserverad och glodde bara i smyg hehe.

Efter det blidde det utgång. Typ en ganska så misslyckad utgång! Så tog sista tåget hem för mig själv, men det var mucho trevlans att få umgås lite med Alex iaf.

Nu blir det att plugga ikapp allt det jag lovade att göra förra helgen. Yeej,

Eftersom jag var så galet ful i helgen så får ni här en bild på übersöta Sandra, Gaby och jess:

 En dansande Amanda och en söt och glad Alex:



och en gullig Malleballe:



Sandra, Födelsedagsbarnet, Gaby och vi



PUSS!


Häääj bloggen!

Dagen började med att jag kom hem kl. fyra på natten, ställer väckarklockan på halv nio för att då bege mig in mot stan och möta upp pappa. Han hade fått några biljetter till förhandsvisningen på Trassel. Hade ingen aning om vad det var för film men efter att ha sett skylten sjönk mina förhoppningar. Det var en animerad Disneyfilm om Rapunsel! Liksom kom igen, har jag sovit fyra timmar för att åka heeela vägen in till stan för att se DEN HÄR! Men surprise surprise! Filmen var faktiskt skitrolig! Satt typ och garvade hela filmen igenom (hann även med att gråta en skvätt)! Ååååh vad jag älskar hästen och den roliga grodan, oops kameleonten! Nej men helt klart värt att se den!
.
När jag sedan sitter i bilen på väg hem från bion och verkligen läääääääääääääääääääääääängtar efter att få sova en stund så ringer dom från jobbet och säger att dom måste ha extrahjälp på en gång. Så det var bara att gasa hem och slänga på sig kläderna för att sedan åka och jobba fram till åtta.
.
Malin är ju såklart ute i Stockholmsvimlet just nu och jag ska såklart jobba frukost imorn, så inget party för mig ikväll! Men lika bra det, nån gång måste man ju vila hehe. Jag får se till att stå ut med allt snällakannånbaradödmig-plugg i en vecka för nästa helg blir det utgång!
.
.
.
.
Japp jag har typ precis lärt mig hur man tar kort med min webcam!
PUSS!

Hahahahha

Skrattar fortfarande åt hunden, så himla rolig, träningsvärk i magen! Å resten av kroppen, duuktig jag är som tränade igår!

Idag ringde Jessica elva prick för att väcka mig och nu sitter jag här och ska plugga i en timme eller två innan det blir fika, snabbshopping, hem och fixa sig fort som tusen och sedan dra iväg på födelsedagstjejmiddag i Huddinge! Gabys syrra fyller 22! Sen möter killarna upp oss och det blir utgång med hela högen och sen får vi se vart vi hamnar!

Ha en kul fredagskväll! För det ska vi ha!


(Fet arm! men jag tränade den för FÖRSTA gången någonsin igår... så nu banne mig ska det bli ändring höhö)

PUSS!


TREDJE inlägget idag!

Så går det när man borde plugga... men alltså hahahahahahahahaha kolla på dom här bilderna!!! Jag MÅSTE se den här filmen!









Sååå sööööt!!! ... och till sist.... bilden jag var tvungen att ringa Jessica och berätta om, för det är den roligaste bild jag sett i hela mitt liv!



HAAHAHAHAHAHAHAAA vill vara mamma till den här söta bilden!! Min bebiis!

PUSS!

För övrigt...

har dom ju typ bytt datum på årstider och flyttat fram eller bak eller vad det blir, men annars är det samma tecken... förutom EN ny! Ormbäraren... och det är tydligen jag!! Va fan, inte för att jag är värsta horoskopnörden och tror på sånt men jag har fan alltid varit skytte!!! Heter det ju till och med på msn! Ska jag gå runt och säga att jag är ORMBÄRARE nu? Nääh! 

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.

PUSS!


Living in my fantasy

Hemma från skolish och måste verkligen sätta igång och plugga! "Ledig" imorgon och på fredag så då tkr jag att jag får går ut på fredag och lördag. Vanliga helger har jag satt regel att jag bara få gå en av kvällarna, men nu har jag ju fyra dagar ledigt, då bode jag få gå ut dubbelt så mkt! Japp!

Ut och daaansaa i kyyylan, längtar till sommaren! (Ja, jag fattar att ni fattar att jag gör det vid det här laget om ni läst tidigare inlägg!) men alltså vintern är ju egentligen min faaavvoårstid men nu är jag trött på den! Det lutar som att det ev. blir en skidresa på sportlovet, vilket ska bli kuliish men sen vill jag inte se snö förrän november igen!

Resa i sommar ska det ju bli också! Vi vet inte riktigt vart dock... eller joooo det gör vi(!!!) men vi vet ju inte hur det blir med jobb och grejjer efter vi gått ut skolan så vi har bestämt oss för att ta en sista minuten och vi vet inte riktigt om vi är riktigt så äventyrslystna att vi vågar åka på det till vissa ställen...

Matilda min kära vän blev chockad när jag sa att vi hade myror på golvet på hotellet på Kreta, Hah! Myror är inga problem. I somras bodde vi ju på världens bästa hotell, men det gick fortfarande inte att duscha i duschen (det fick vi göra i handfatet), vårt kompletta kök bestod av två koppar (varav en fick leka askkopp hela veckan, och nej vi röker inte), två skedar och ... jaa.. jag vet inte ens om det var två tallrikar. Komplett kök brukar innehålla åtminstone en kniv och gaffel och sax och kastrull eller något... I sovrummet fanns bara en asdålig taklampa... inte ett ligga och läsahotell haha, och dessutom hade vi sällskap av en kackerlacka båda veckorna. Vi vågade inte döda den och varje gång den dök upp på golvet skrek vi som galningar och flög upp i sängen/soffan. Oftast satt den på väggen i sovrummet. Myysigt. 

Inte heller fanns det någon safetybox... asbra på ett hotell som det, så pengarna gömde vi uppe i en gammal aircondition (den nya airconditionen var bredvid min säng och den droppa ungefär ett badkar vatten på govlet/min säng varje dag). Det gömmet fungerade bra tills vi hörde ljud där innefrån. (därinnefrån/ därinne från?) Vi ville inte plocka ut plånboken med en kackerlacka på handen så vi gömde sakerna i spisen istället... och det gick ju bra. Mobil och pengar borta... haha. Värre än inbrottet på Kreta, men inte tid att åka till läskiga polishuset denna gång. Bussen hem gick en timme senare... Ja blev av med grejjerna sista natten!! Vi kom hem på morgonen och tänkte skippa sova och direkt åka till flygplatsen och sola lite först... men nej, vi letade mobil ist som redan var borta med vinden.  

När jag kom hem en morgon och glömt nyckeln någonstans gick jag till städaren... "öppna den dörren" "okej"... det var inte direkt svårt att göra inbrott där. 

Föööör att inte tala om bajs/blod/VILLINTEVETAVADfläckarna på lakanen de bäddade i. Eller de oöppnade, öppnade och använda kondomerna vi hittade på golvet på vårt hotellrum när vi kom dit.

Nej, det var vårt hotell på Ayia Napa och ändå älskade vi det, förutom att det var högst musik i hela Ayia Napa på hotellet TJUGOFYRASJU= INGEN sömn whatsoever!

Kraven är inte höga för sommaren... men vi vet ju att man kan få så sjukt mkt sämre... så vi får kanske avvakta lite med sistaminuten till vissa ställen. Vi är inte riktigt så beresta än! När vi bott i diverse jordkällare efter en jordenruntresa kanske vi vågar.


Hatkärlek!!

PUSS!


hoho


Fredag!

Dags för lite uppdatering, i fredags var det först religionsprov om hinduismen och buddhismen, kändes rätt okej så hoppas att det gick bra! Skolan slutade kl. 14.00 och då var det dags att dra in till stan med Malin och Cilla. Målet var att hitta kvällens partyoutfit, men nej så blev det inte. Vi gick in och ut ur alla butiker utan att hitta nåt. Så några timmar senare satte vi oss på tåget hem med ångest inför kvällens klädval.
.
Efter att först ha dragit hem till Matilda för att föra lite så slutade kvällen på Nype med några till. Det blev en riktigt lyckad kväll med MYCKET dans (till och med från Malin!, hur amazing är inte det höhö?!?!). Tyvärr så hann jag inte fota väggen där det stod "MALIN ÄR BÄST!!!" på men det gjorde det iaf! ;D
.
.

.
.
.
PUSS!

Twilight

Sooo, there's not much we can update u guys about så då äre bara bättre att hålla tyst från vår sida men ässchipäschi bloggen är ju för oss och jag vet att jag mer än gärna kollar tillbaka och läser lite om Twilight höhöhö.

Golden Globe var  ju typ i... söndags? och det har kommit massa nya klipp med skådisarna, haha så himla mysigt att kolla klipp på dem som på den gamla goda tiden som man säger höhö. Sitter och spelar om och om igen och sen sätter vi in deras olika meningar i allt vi gör på dagarna (jag och Cilla dårå... Jessica är ju inte det största fanet av Twilight här i världen). DESSUTOM fick jag idag reda på att guiden (Officiella Twilightguiden kommer ut 12 april) kommer att vara på 524 sidor! 524 sidor oläst Twilightmaterial, blir så glad så jag vill gråta! Eller att BD part 1 faktiskt kommer ut i ÅR. I ÅR. Då kan man ju börja räkna ner. Ska ladda med att ha ett litet Twilightmaraton i helgen för mig själv. Alltså Twilight har jag ju typ sett 200 gånger. Minst! , men Eclipse den har jag fanimig inte sett många gånger. Fick Eclipse special edition box i julklapp så har massa kul extramaterial att titta på som jag inte gjort än!! (plus en kopia av Bellas förlovningsring... lite för stor dock. Kan man be juvelaren ändra strl på denna fina plastring??)

Snyggaste människorna on this planet:
 












På tal om vampyrer, snart ny säsong av TRUE BLOOD! "Vadå är du fett efter? Har du inte redan laddat ner den?!" NEJ det har jag inte. Jag gillar att ha något att titta på under den jävla terminen när skolan finns. På loven har jag ett liv. Under plugget räddar mina tusen serier mig från att ta självmord. Ja - jag hatar fortfarande skolan och har inga planer på att sluta mitt jullov riktigt än känner jag.



Så annars är väl allt bra, tränat (LÄS OCH HÄPNA!) TRE dagar i rad och även planer på att dra mig till gymmet imorgon. Herrejävlans vad hände? Träningsvärk i hela kroppen plus en öm rygg efter att man halkat på isen igår och tappat andan. Första tanken "dör jag nu, liggandes i denna vattenpöl?" Andra tanken "Hoppas för god sake att ingen ser mig, då dör jag!" Tredje tanken "men helvete hela jackan droppar ju, tvättade ju den iförrgår, nu måste jag göra det IGEN, varför händer detta just miiiig??"(som om ingen annan halkat och ja. typ. på riktigt dött :/). Sommar tack? Hallå?

PUSS!

  


Sunday oh sunday

Invigde med sorg MP i fredags utan Jessica. Hon leker karriärskvinna och drar in cash medan jag drar runt som en annan alkis, men kvällen turned out pretty awesome anyway. MP var ju som en enda stor hemmafest. Vem kände man inte igen liksom? Fina lokaler, okej musik, billig dricka, sittplatser!!! och framförallt fem minuters promenad hem! (Eller okej, 5 minuter dit... 30 minuter hem). Där lär jag spendera många fler helger när man inte riktigt orkar dra stadsvalsen. Min kära vasastansbo Matilda kunde jag även finna i MP:s mörka lokaler i fredags så det var riktans trevlans! Vakna klockan 22. och såg mess från henne, messa Gaby och Niclas som precis bytt om till myskläder och fråga om vi skulle dra dit. Sagt och gjort, snabbt fixa sig, kuta dit för att komma dit 1 minut i elva för att slippa betala inträde.  - Kö. - I fyrtio minuter var vad vi möttes av istället. Yayaya. Kom iaf in gratis och fick gratis garderob då den andra var full eftersom Ali - Alex Says var där, Niclas släkting.

Glömde silikoninläggen till skorna så krälade hem utan skor strax innan tre och efter en fyrtio minuter lång diskussion utanför min port så skakade jag i en timme trots tre täcken och tjocktröja plus sockor i min säng. Gå hem strumpfota i 15 minus gör jag inte om.  


 
Me och my sweetheart förra veckans utgång.

Bilder från i fredags:

Mina fina









Mina fötttteeeer!!




Jag fastnade i en högtalare... Jaa... igen (Se: http://mandjs.blogg.se/2010/december/cafe-opera.html) ... men det vart pretty cool för nu låtsas jag att jag blivit biten av en vampyr hehehe:



PUSS!


Matematik












De senaste två mattelektionerna... en före lovet och en efter. Matilda har samma tröja på sig. Åsa pratar konstant i en timme. Orkar. inte. lyssna.  



PUSS!


Time to sleep!

Jaha, nu sitter man här i sängen utan smink och i nattkläder. Dags att släcka lampan snart för att imorn ska jag upp och jobba kl 07.00, INTE KUL! Missade utgång med Cissi som firar sin födelsedag idag och MP´s aftarski-party som Malin + många fler är på. That really sucks... :( tråååkigt att jag alltid måste jobba, men men jag drar ju in lite cash!
.
.
PUSS och GODNATT!
.
Usch vad lång tid det tog att göra det här inlägget för att datan kronglade, klockan är ju redan ett! Måste sova mina fem timmar nu för att orka ta mig upp ur sängen imorn! Det lär ju inte bli det lättaste....
.

nämen vad roligt

Min bästa vän  är bäst i hela världen
Jag är rädd
för döden

Den bästa känslan får jag av att tänka på vissa riktigt bra minnen

Den sämsta känslan uppkommer så fort ordet plugg passerar my mind

Jag är sämst på disciplin

Jag är bäst på… finns nog alltid nån som är bättre

Jag lyssnar på mycket

Jag pratar mycket om Twilight på fyllan

Jag tycker om… Twilight haha

Kärlek är egentligen enkelt men man gör det alltid komplicerat (nej men vilket filosofiskt svar)

I somras var jag sjuk 5 veckor under mitt sista sommarlov. Kul.

Sist jag grät var nyss när jag läste att en pojke dött i översvämningarna i Australien

När jag vill tänka slutar det alltid med ångest

När jag bakar… så bränner jag kakjäkeln. Det luktar bränt i köket atm.

Just nu tänker jag på att det luktar bränt i köket, och att JAG faktiskt bakade

Min mobiltelefon älskar jag fast vi bara känt varandra i några veckor

När jag vaknar på morgonen sover jag alltid lite till

Om jag var ett djur skulle jag väl bli dödad och uppäten eller nåt

Idag har jag suttit i soffan HELA dagen förutom när jag bakade, INTE pluggat

Ikväll ska jag somna innan fem

Imorgon ska jag försöka ta mig till skolhelvetet. Jessica har ju redan satt igång och pluggar tom. just i detta nu


:(

Uhhh vill inte blogga vill inte plugga vill inte gå till skolan... men vi lovade ju att bli bättre på att blogga, och vi kan ju försöka hålla det månaden ut iaf...

Var ute i fredags, sov hela lördagen, sov hela dagen idag. Ett helt jullov. 0 minuter plugg. Jag som skulle jobba ikapp hela förra terminen. Nehej.

Jag skulle göra ALLLLLT, jag menar liksom typ tom. ALDRIG mer se TWILIGHT för att få spola förbi det här halvåret. Nehej, det gick inte heller. Alltså den här bloggen har vi ju för att kunna titta tillbaka på allt kul vi gjort, vi ska liksom skippa det tråkiga, men fyfan vad jag är deprimerad nu att skolan börjar.

Hejdå ge mig sommar eller dööö.

























Hahaha fin avslutning.
PUSS!


Heeeej

Nyssss hemkomna efter en asrolig natt och dags att ramla i säng. Imorgon är det utgång igen! Wihooo! MEN PLUGGET !!! ÅNGEST!!
NATTIS! 




Schnyyyggingar som precis tvättat av sminket halv sju på morgonen!

PUSS!


Trettonsdagsafton!

Första utgången på nya året! Nu kör vi!

Ha en trevlig onsdagskväll every1!

 

PUSS!


Uppdatering nr 3 efter nyår, bra jobbat!

.
Dags för ny uppdatering för att hålla nyårslöftet!
Idag har varit en slödag som egentligen skulle ha varit en pluggdag. Gick upp klockan två för att gå ner till Ica och ta blodprov. När jag skulle sätta mig för att ta provet säger sköterskan: Nej nu kan du ju inte vara fastande så här dags! Jag svarar: gick upp för 20 min sen så jo det kan jag, är det lov så kan man! :)  Sköterskan: ja så kan man ju också göra....
.
Men men lite plugg har jag väl gjort idag men det är LITE till skillnad från hur MYCKET jag har att göra. Men imorn blir det att träffa cissi och sen utgång!
.
PUSS!

slut

Hemkomna efter en dag på "arenan" som Cilla så fint förklarade att det hette. Vi har spelat Laserdome med Cilla, Kev och Mattias. First time, och OM vi hade kul bland 7-åringarna och nördarna. 3 timmar. Hahaha.



PUSS!


Kära blogg...

Nyårslöfte 2011: Blogga bättre.

Vi var bara tvungna att repa oss efter nyårsnatten. Vaknade halv fem idag så tror jag sovit ikapp nu.
Nyårsaftonen spenderades som sagt hos Matilda. Jess hade ätit en banan och jag inget alls på hela dagen så när maten var klar sju... orkade vi bara äta väldigt lite av trerättersmiddagen som blev två för ingen orkade efterrätt.

Sedan gick jag och ville sova och blahblah, kvällen var asmysig jag vara bara på blähumör. Ville typ sammanfatta mitt 2010 den kvällen så jag var mest butter, hahaha.. .haha! ... Efter tolvslaget tänkte vi bege oss mot större fest men missade tåget med en minut, så ist för att vara framme ett anlände vi halv tre efter en mycket lång och otroligt flamsig ditresa. Väl där så hade typ alla dragit (hallååå, det var väl ändå nyårsafton???) Jess fick iaf dansa och jag hittade en till säng där jag låg till festens ägares pappa kommer in och säger att han gärna vill ha tillbaka sin säng... eller snarare "ehh jahaa, det här var ju inte så bra du".

Vidare hem och släcka halv sju med en Pia och Jessica på varsin sida. Dagen efter åkte vi till Matilda för att äta efterrätten, slappa framför Patrik 1,5 och nån annan skitfilm fram tills sista tåget. Tja det var väl det vi missat att blogga haha. Hoppas ni alla hade ett fint nyår! Nu fan är det 2011, och det enda vi minns av 2010 är de bra stunderna!! (Läs allt förutom skolan)! SNART TAR VI STUDENTEN!!















Nej, orkar inte fler bilder. Ni får titta på fejjan. PUSS LOVERS!


RSS 2.0