Tröttnat på att läsa "Snart sportlov?"

Hahahahaha

Snart sportlov

och det blir fjärde året i rad vi spenderar vårt sportlov i Hemavan. Tradize. Vi har bott i en stuga varje år, men this year bor vi i backen vilket är sköööönt för vi behöver inte gå upp sju!! Däremot har vi ingen bastu där vi nu kan resumera vad som hänt sedan förra året vi satt i bastun. Det är lite i den där bastun jag har reflekterat över mitt föregående år, men mest har vi väl bara snackat skit, det var ju faktiskt där vår enda, men ack så grymma, låt uppstod. Ett år var det strömavbrott och SNÖSTORM i sin rätta benämning och att bo mitt ute i skogen är minst sagt MÖRKT!!! Vi skulle gå över till vår del av stugan så tappar jag ljuset och det blir BECKsvart och jag skriker DET PYYYYYR DET PYYYYYR och hahah jag skrattar högt när jag skriver det men om man inte var där så var det inge kul...

Ett annat år stukade jag handleden och  förra året när vi kommer ut från bastun, när alla andra lagt oss så funkar inte duschen i bastun så vi går till ett av de andra två badrummen och hoppar i badkaret. Kommer vatten i lika stor mängd som duschen på Cypern så Jessica sätter sitt huvud med schampoo under dropperna till jag inser att det kommer ut brunrött vatten, och rören låter som värsta skräckfilmen. Haha rören hade frusit sönder. Samtliga år jag dessutom haft feber och halsont, men peppar peppar ta i trä så ska det inte bli i år!

Vill lämna Sthlm nuuu och åka till hej mitt vinterland x 1000. Jag vill:

Dricka choklad i backen



Fota mig själv varje gång jag åker lift och varje gång vi stannar i backen




Spela poker med monopolpengar mot "Om-du-vinner-åker-vi-till-Platanias-med-er.........", Erik och min ärkefiende Jens



Ta tre timmar på oss att åka ner från toppen för att stanna och fota var tredje meter








Lysa upp backen med mina rosa bralllooooor



och jag åker skidor!! För om jag sätter på mig en snowboard resulterar det i brutna ben eller att jag tappar brädan. Det hände två år i rad... andra gången tog det oss över tre timmar att hämta brädjäveln! Att gå i meterhög snö är jobbigare än spinning i tell you.



Well well, bara friluftsliv och mys. Ingen Åre-resa här inte. SÅ SKÖNT. Så Jessica vill självklart ut hela den här helgen, men det vill inte jag!! Jag trodde jag typ liksom var typ... partytjej... men neeej. Nu har jag tröttnaaat. Så Jessica tjatar och säger att jag är en tråkig, dålig, dum, jobbig, INTEBÄSTIS!!! kompis. Så jag gör en deal, om ingen kommenterar det här inlägget... så behöver inte jag gå ut i helgen!! (Jess, dina kommentarer kommer inte räknas). Får se om jag orkar dra mig ut nästa helg... men .... njeee tror inte det.

PUSS!

Ännu en helg!

.
Helgen började redan i fredags då det var snöstorm så alla lektioner var inställda men det har vi redan pratat om så nu vidare till lördag! ;D
.
I lördags var vi i hos Elin i sollentuna som firade sin 19 årsag tillsammans med Annie. Det var en massa trevliga människor som kom och vi fick äta världens godaste kladdkaka, muffins och tårta! :D Redan klockan nio var vi tvugna att dra för att hinna in på metro innan listan stängde fattiga som vi är haha :P Så till en början var det 0 folk men efter ett tag blev det smockfullt! Vi dansade som galningar inne i växthuset och varmt var det! Malin min älskling kunde tyvärr inte hänga med ut eftersom hon fortfarande är sjuk och vill inte riskera att bli sjukare eftersom hon har hur mkt som helst i plugget den här veckan :(
.
Men men här kommer lite bilder från en väldigt lyckad och kul kväll! :D
.
.
.
.
.
.
.
.
PUSS!

-

Vaknade upp till en snöig fredag av att mamma kom in kvart i nio sen till jobbet och tjaffsa om att bilen satt fast i en snödriva. Ringde pappa, han satt också fast. Ringde Jessica, hon skottade för hennes mamma hade fastnat med bilen och hennes skola var inställd. Eeeeeh vad hände? Inga bussar gick på hela förmiddagen. I don't have to tell you, i know, men dagens planer ändrades minst sagt. Gick och la mig halv elva igen och vaknade halv fem, hej hopp.

Inte heller blev det utgång för att fira Thess som fyllde nitton idag (igår)! Tågen var 2 och en halvtimme försenade, och vi ville inte fastna med nattbussen hem  (Jess buss fastnade igår) om det nu ens skulle gå någon. Lika bra det för är fortfarande halvt sjuk, hostade till jag inte kunde andas när jag kom hem nyss för även om det inte blev utgång blev det efter timmars förseningar hit och dit Kista för bio och 127 timmar med Jess och Belli! Crazyy film, om det inte hade byggt på verkliga händelser hade den varit sjukt överdriven... men det kan man ju inte säga att den var nu... knäppt det där.

Innan vi fyllde arton var ju typ bio vår grej, vi sprang ju inte på hemmafester varje helg men nu har jag varit ute varje helg sen jag fyllde undantaget den senaste då jag var sjuukis. Kind of miss it, så det var myysigt jag missar alla bra bios nu ju :( För imorgon är det utgång igen och fira Elin, hoppas hostan är bättre då.




Riktiga Aron! Han håller humöret uppe och fotar efter tre dagar (Han fotade även sin avhuggna hand, trodde det var på "skämt" i filmen men icke)! Glöm inte kameran! Att fota och dokumentera är det viktigaste som finns! Därav denna fjolliga blogg.

PUSS!


And to know you is hard; we wonder, to know you all wrong; we were

Börjar må bättreee igeeen :) Blir alltid sjuk vid skiftet av en månad. Ibland mer. Oftast mer. Så jag är minst sjuk 12 gr om året, ooh :) . Får inte bli sjuk nu mellan feb - mars och jag får inte tjata om det heller för då bannlyser Jessica mig från Hemavan. Fjärde året i radet vi åker dit :)  och ja... jag har varit sjuk de tre tidigare åren, men jag ska fasen icke vara det i år!!!

Så dit är det bara tre veckor tills vi åker, och denna helg och nästa ser det ut att bli födelsedagsfiranden. Annars i veckan har jag inte gjort mkt mer än att ligga i soffan och glo tv. Eller glo bartenderskolan på mobilen. Igår orkade jag dock öppna datorn för ett avsnitt så mina senaste dagar har väl ungfär sett ut såhär:



Bartenderskola, (ledsam) Voffo som vill ha chips, Toarulle, Chips



Scrubs! HAhahahahHHahahHAa. Typ, nästan i klass med Bolthunden



Måste se 127 timmar!!! Lyssnar på den här hela dagarna!! Jessica däremot lyssnar "Turn around" med Flo Rida så man orkar ju knappt prata telefon med henne, för varannan mening så sjunger hon på refrängen av den...

PUSS! (Haha vilket kul ord, Puss uss russ pppP) (Jessica klaga inte på mitt inlägg, allt lägger sig som det vill, utom min kontroll!!!)



Puss!

hehejj

Ni vet vad vi kör på. Om inte kul händer så finns det inget att rapportera. Cut the crap liksom. Inget kul har typ hänt.

Var visserligen på en liten mysig  promenad i stan i onsdagskväll med Matilda. Lediga torsdag, fredag så vi bestämde oss för att dra till efterfesten av finest awards men bestämde oss att banga efter 5 minuter i kö och drog vidare till Gamla stan, som blev det till slussen för att hitta en mysig pub. Hittade bara sjabbiga tomma pubar så vi hamna på en full coctailbar istället. Höhöhö, kände mig som en i i Sex and the city. Torsdag, fredag, lördag - varit sjuk. Såklart... jag har ju varit frisk i en hel månad nu!

Planen var utgång i fredags men vi dumpa Jessica där borta i Tyresö och körde på filmkväll hemma hos mig istället. 

Jessica kollar bartenderskolan, så jag bestämde mig för att vara så patetisk att helt enkelt se om hela serien. Så det är där jag befinner mig nu. Bartenderskolan, Jess i fånen, snytpapper i handen och överallt runt mig. Lördagkväll. Life is fun. Nej men jag klagar inte except för ATT JAG ÄR SJUK!!! Ryck.

Okej hejdå. För jag känner typ såhär just nu:  




Den här bilden säger allt om våra två veckor på Ayia Napa =) På väg till flygplatsen

PUSS!


Hahhaaa Jessica!

Den där bilden har ju jag sparad på min dator sen nån vecka tebax! Det är ju Nemoooos kisse, eller hans mammas... eller nåt haha! Läser du om Sunny Beach där elleh?

Nu blev jag på bättre humör!

.
.
Vem behöver kunna balansera en redoxreaktion egentligen när det finns så här söta katter! Nu ger jag upp, orkar verkligen inte. Jag får terrorisera Cilla imorn istället så att jag lär mig hela kapitlet. Hon får bli min personliga kemilärare för nu är det verkligen nödfall!
.

MnO4¯  +  Fe2+ →  Mn2+ +  Fe3+

Mn: +VII  g  +II       ↓ 5 steg              REDUCERAS

Fe: +II  g  +III          ↑ 1 steg             OXIDERAS

MnO4¯  +  5 Fe2+ +  8 H+ →  Mn2+ +  5 Fe3+ +  4 H2O

.

PUSS!

Jävla naturlinje!

JAG HATAR KEMI B!!!!!!!!!!!!!!!!!!
var bara tvungen att säga det...

RSS 2.0