byye

Nu ska jag sspringa ut, they are here any minute! Håll tummarna för att vi kommer med båten! Visst älskar man att vara 17 år? Stackars Edward lixx...

 ÄLSKA att klockan är nio och man kan gå ut såhär!!! och jaaa. jag har spillt vatten på byxorna! Men seriöst, går det att tvätta händerna utan att göra det? För jag kan inte.

 and as alwaysss PUSSSS!


Midsuummmmer

Jag messa Jess och skällde på henne för att hon aldrig uppdaterar vår finfina blogg. Hon sa att hon inte hann nu. Hon skulle återkomma på måndag. Jaha.

Jag återkommer också på måndag för nu ska vi båda åka iväg och fira midsommar och tro det eller ej men vi ska INTE fira tillsammans. Ja, ni är inte de enda att bli chockade men jag ska med Gaby till Åland och Jess åker med Belli till skärgården. Hahaha, men det ska bli kuuul där borta på finnöarna, kanske känner jag mig hemma där. Haha...

Hur som helst har jag lite bråttom nu! , måste packa och grejjer. Typ nu! Igår var jag dock inne och handlade lite på rean och två par jeansshorts som i princip ser likadana ut. Alltså jag shoppade. Jag. Det var typ det enda jag  gjorde förut men varken jag eller Jessica har seriöst liksom shoppatshoppat på ett år. Alla pengar går åt resor, bah! Aja, ska försöka ge mig ut på en till tur med Jess innan Cypruss, vi måste hitta lite fler genomskinliga tröjor.

 Nice att det ska bli så fint väder nu över midsommar, kanske första midsommaren nånsin som jag får fira utan regn? Så sola på och glöm inte solkrämen! Hehe (Haha kolla volangklänningen jag har på mig just nu, köpte den igår och tänkte ha den på midsommar, hahahahahahahahah. Roligt tyckte jag)
 

  PUSS från mig!

och GLAD MIDSOMMAR säger moi and Jessie till er!


If i say love, you say Twilight! <3

Såååå om ni läser rubriken så vet ni nog vem det är som skriver just nu. Jag är seriöst helt död och döv efter idag och ska upp och jobba om sju timmar så ska somnar när som helst nu. Ska stänga datorn och sätta i musik på högsta volym för att undvika tjutet i öronen och sova!

Orkar inte berätta om idag idag utan tar det imorgon.
men. jag. har. sett. KRIS och TAY <333333333

 - photo by me! :D


och tyvärr jävligt många jobbiga twifans.
Det här var vad jag hörde i två timmar nonstop i princip (inte min film, har inte hunnit ladda upp än) och så tänker ni er att lilla jag och Cilla står där nere bland galningarna:



När jag kom hem orkade jag däremot sätta mig på cykeljävlen en halvtimme! Så jäkla stolt haha ;)


 Me för en halvtimme sen typ, helt svettig (från mitt lilla fina träningspass, men sedan ska vi inte glömma de sju liter svett som inte ens är min som låg över princip hela mig) och snygg!

PUSS

;ppppPPPpppp

Senaste dagarna har det inte hänt mycket. Vi har jobbat lite, solat lite, sovit mycket. Lördagen spenderades i princip i Jessicas säng framför bröllopet. Malin kollade vidare ända fram till valsen! Haha så söta de är, V och D.

Imorgon... idag. Är det jobb för Jessica och Twilight fan event för Malin. I övermorgon hoppas vi på sol. På onsdag är det två dagar kvar till midsommarafton. Om 35 dagar sätter vi oss på ett plan för att styra vår kos mot sydligare breddgrader. Vi längtarrrr och det blir inte bättre av att typ sitta och lyssna på fransk musik. Då VILL VI DANSA GENAST!


Japp franskt är the shieeet right now, ni vet vad vi pratar om ;)




 Förra året @ arlanda. Malin försökte titta så att hennes väska var med.

Utan resultat - men med var den iaf! 

PUSS från oss!




Sol!

Jessica bara sover och jobbar, sover och jobbar. Hon har feber också. Roligt värre.

Jag själv gick upp död som ett troll imorse och åkte in till stan för att möta Alex innan hon drar iväg på sin tågluff genom Europa! Så jävla härligt. Jag vill också. Det hade fan blivit billigare än att bo på ett sunkhotell i Ayia. Så imorgon är det bara för mig att också knalla upp tidigt för att jobba. Yej.

Efter Alex åkte jag hem till Fia för en behövlig mysstund med mycket prat. Vi fixade grillad kyckling och potatismos. Oerhört avancerat jag vet, men jag har börjat få hopp om att jag kanske kan äta annat än Billys och potatisbullar i framtiden.


 Me <3 Smoothies

 Me and Alex

 Alex med sin proffskamera. Gissa vem det är mellan hennes haka och händer också? Alltså det är helt stört, ni kan aldrig gissa.... för alltså vi såg LUIZA från PH! Så jävlaaa coolt, jag såg en kändis assså!

 Hahahaha. Hej

 @ Fias kitchen

 JAG, JAG var glad att det var sol! haha

 Kolla rolig outfit jag snickra ihop idag. Vettetusan om jag ska sätta den på veckans snyggaste eller veckans fulaste.

PUSS 




lördag, söndag, måndag, tisdag

Eh i lördags har jag ingen aning om vad jag gjorde. Vad gjorde jag då? Just det, jag och Jess var och såg Dear John och åt middag. En liten trevlig dejt sådär på tu man hand hahaa...

I söndags kommer jag inte heller ihåg. Va fan. Så blir det när man uppdaterar så ofta som jag gör. Haha bättre än Ms. Jessica iaf... men det är bara för att hon inte har nåt liv nu i veckorna... och för att hon är arg på bloggen för att den är seg menmen... 

I måndags var jag iaf först i skolan en snabbis, sen lunch med mamma i stan, sen åkte jag till nåt chillgrill hos Furkan, en kille från Jess och Cillas klass och chillade där ändå till halv tio på kvällen! :O Sen var vi tvungna att släpa oss därifrån eftersom kära Jessica går upp klockan sex eller när det nu var varje morgon och åker till jobbet... kul.

Imorse var jag på Vittras skolavslutning med Fia och Cillorna. Såg Elin och Emil sjunga (dvs. stå still och glo) sommartider. Buhuu, jag saknar Sjöbergska. Jag kände verkligen att nu lämnade jag skolan för alltid för idag lämnade jag tillbaks de två sista böckerna jag hade hemma. Stefan blev mäkta stolt över mig, haha, bättre sent än aldrig.

Sen skulle jag till stan men nej det var bara att åka hem och sätta sig och plugga om ett arbete som ett jävla as hela dagen för att skriva om ett arbete som aldrig blev sparat.

och jusssteee kom på vad jag gjorde i söndags! Pappa kom över med sin gamla bärbara så har en data igen även om den surrar som en helikopter, jag kan låtsas jag är med i en actionfilm :D Sen åkte jag till Tilda och grilla lite med Cilla och Matilda och sen... sen åkte jag till Jessica som låg och sov och var "sjuk". haha

PUSSLUSS!

 fan det tog oss en timme att få igång grillarna... okej vi fick aldrig igång dem, Tildas daddy had to help us...

 hhahaha, jag älskar dig!

 Mathilda lyckades inte dela den... men det gjorde jag för jag är skillad!

Haha nu ska jag vara fett dryg och ladda upp fem bilder efter varandra bara för att jag garvar som ett as när jag ser dom och inte ni HAHAHAHHAHA







Hahahahahahha dööör

 Ahh baby, 5 dagar kvar till the biggest day of our lives!

Okej nu måste jag sova annars kommer jag vara en sån här i stan imorgon:



PUSS

ha.haaaaa

Gågatan, Uppsala

Två tjejer ~16 pratar om vad dom ska köpa på stan.

Tjej 1: Asså jag måste verkligen köpa en ny Robert Pattinson-affisch, jag har hånglat sönder min gamla.

Ännu roligare:

Dagens raggningsreplik:
"Vad vill du ha till frukost?"

Hahah döör av garv

In tha hood

Kom precis in från en långpromenad med Gaby och Niclas. Fatta mycket bättre man kommer må imorgon när man fått i sig frisk luft (frisk och frisk) istället för att man suttit och halsat typ hallonsoda någon annanstans. Haha

 Gotlandsbrallor och hood!


Hörs imorrn! PUSS


what nobody wanna say

Heeeej allla! Det är nu officiellt att Linda Rosing ska gifta sig! :D Haha skoja, vem bryr sig om det, det är nu officiellt SOMMARLOV!

Gick upp imorse och åkte in till avslutningen i tid (okej några minuter sen...), så jäkla stolt! Efter det åkte jag vidare och mötte upp Cilla för att gå på Fias utspring FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR HON HAR TAGIT STUDEEEENTEN OCH DET HAR INTE VI! Ett år kvar!!! Haha bilder längre ner.

Sen efter det möta upp Jessica för lunch på Taco Bar, sen hem, fixa mig och sen vidare till Fias mottagning. Sen hem och nu här. Ska se om jag kan ragga upp nån kompis att hänga med eller om det blir jag och ett glas vin. Haha skoja igen, snarare jag och typ Twilight, hehe. Den Som Alltid Är Här är inte här. Hon är på studentmottagning i Tyresö. Konstigt det där. Vi gjorde samma sak ikväll men inte tillsammans. Cp. Hahahaha

Nog med prat, bildeeeeer:

 En Lexie me sexie bh! Ha.ha. En glad cilla och gladaste studenttjejen!

 Jag och tjejen som fyller ARTON ÅR IDAG! GRATTIS ONCE AGAIN BABY! Fatta jag har räknat ner till hennes födelsedag, så glömde jag den idag!!!

 PARTY! 



 Fia går genast in i rollen som student

 som sagt...

  Hann även med min dagliga dos av Jessica

 Fias mottagning!

 :)

 Raggade upp en kille att gosa lite med :) 

och nu sitter jag alltså här och lyssnar för tillfället på "Sweetest ass in the world" och tar egopics. Hjälp mig någon.
Haha fatta våra barn typ... kolla här är mamma 17 år - 4358 egobilder, och här är mamma 18 - 5970 egobilder! Hahahaha







Japp, nu böts låten till "jag vet du vill ha mig" också så nu är det dags för mig att tönta vidare för mig själv. 

PUSS från mig!

 ;)

 

yes

Halllåååå, har  inte direkt nåt kul att berätta I think men imorgon är det SKOLAVSLUTNING! Så läs det och var lyckliga!

Det har inte hänt mycket this week, Jag och Jess har väl setts och taggat lite inför sommaren bara. Jess börjar dock med två veckor jobb, men då kan ju jag plugga seeeen är det bara att levaaa! Ska sticka till jobbet själv snart, och sen möta Jess i centrum ikväll för att hitta på nåt fint till Fia som tar STUDENTEN imorgon! (Varför kan inte jag få göra det liksom?!)

(Vaarför går det inte att göra mellanrum mellan styckena?!)
Den här låten lyssnar vi sönder nu! Den hör man typ i samband med fotbollen och allt nu, men den var även med i Young Artist For Haiti och den är sååå gullig. Lyssna på texten, vill liksom åka ner dit bara för att sjunga den där för dom! En dag kommer det bli lättare för dem, man önskar bara att man kunde hjälpa bättre på vägen! 

Fullerullrulle!

Godkväll! hahaha

Dagen började med att väckarklockan ringde kl 11.00. Inte mycket sömn den natten, men vem behöver sova när man kan vara vaken hela tiden. Tog tåget till centralen för att möta upp alla tjejer som skulle fira sötnissens födelsedag! :D Vi var inställda på poledance men nej, så blev det inte.... Cilla satt med musik i öronen på högsta volym och en halsduk för ögonen i över en timme helt i onödan. Hon som skulle hålla i passet kunde tydligen inte komma så det var bara att vänd om och ta roslagsbanan tillbaka hela vägen. Dagen slutade med att vi köpte med mat och satte oss i en park på Liljeholmen. Det var riktigt mysigt och solen stekte som aldrig förr så efter ett tag var det dags att köpa solskyddsfaktor haha. På kvällen drog jag och Cilla vidare till Malins teaterföreställning. Det var superkul! Alltid lika duktig våran lilla teaterapa :)

Ra-ma la-ma la-ma ka ding a da ding de dong
Shoo-bop sha wad-da wad-da yipp-it-y boom de boom
Chang chang chang-it-ty chang shoo-bop
Dip da-dip da-dip doo-wop da doo-bee doo
Boog-e-dy boog-e-dy boog-e-dy boog-ed-y 
Shoo-by doo-wop she-bop
Sha-na-na-na-na-na-na-na yip-pit-y boom de boom
Vilken pjäs spelade dom?

Här kommer bilder i massor!
Haha kolla Cilla i bakgrunden!
Haha coolaste frisyren!
PUSS och godnatt! nu är det filmtime :D

joiyugih

Här sitter vi igen. Kunde inte somna. Klockan närmar sig fyra. Om typ 12 timmar är det föreställning. Innan dess ska jävla massa göras... men nu först - värma mat i mirkron!

hejhoppsnopp

Det hänger en dammsugare på väggen. Idag var det parmiddag på Pizza hut, såklart. De lyckliga paren var Cecilia Baron och Kevork, Johanna och Jonathan, Malin och Jessica. Jessica fick dock vänta på sin dejt till efterätten eftersom Malin hade teatergenrep. Imorgon är det föreställning som Jess såklart kommer på. Hon vill ju inte missa chansen att höra sin Malin sjunga. Innan föreställningen ska dock Cilla firas, hehe. Malin kan inte följa med för hon ska se sin stjärna Fia som Sandy i Grease :) 

Bilder från middagen Malin var på igår :

 Födelsedagsbarnet i mitten! :D

 Två girls som åker till Ayia Napa samma vecka som oss :) Trevlans




 Bild från Matildas blogg - http://mgustafsons.blogg.se/

Malin mötte som sagt upp en glad Gaby och Niclas:


Middagen today:

 The supersweet ones

 The supersweet ones 2


 Sötisarna och tredje hjulet - Malin som är hysterisk som alltid



 Asgullig rumpnisse och en Kev med rosa kamera haha (den är Malins haha)

Nu ska vi sova, PUSS FRÅN OSS!


Halluu

Hej. Det är Jessica här. Haha skoja! Som om! Det är Malin igen. Sitter och kollar När alla vet med Gaby, haha asg, minnen från fjällen 06! Idaaag var jag i skolan, haha JAG i skolan! Sen på kvällen födelsedagsmiddag för finaste Matilda! Sen drog alla utom jag Emma ut på krogen. Älskar att vara 17. Seventeen forever!

Drog hem och mötte upp Gaby och nu sitter vi då alltså här. Hoppas ni haft en kul fredag bland alla fulla studenter!

PUSS!

 Jag och Gabs har totally en crush på Ulf! han indianen där... haha not


 



 Snyyyyyyyggingar

 Gaby, Malin och typ Kissies bollar till bröst, snyggt, hehe


japp såhär kul har vi, hejsvej!


-

Jag såg att jag skrivit preskonferans med ett s i inlägget från igår. Jag irritera mig på det en sekund och levde vidare, men den där jävla felstavningen har jagat mig hela natten! Drömde att jag typ hängde med ett par tuffa halvt emotjejer och vi typ klättrade bland bergen med några killar eller nåt vettefan. Jag försökte köra på en cool attityd osv... sen kom Cilla B med en dator och läste min text och bara du har skrivit fel här, det heter inte preskonferens, det heter presSkonferEns typ. Jag bara ååå jag vet.... jag såg det alltså jag kan stava egentligen, det bara blev så och blahblah och Cilla babbla vidare om att man inte ska stava fel. Helt plötsligt står den coolaste tjejen där bakom och bara glor och jag bara "eh hehe... vi tycker att det är viktigt att stava rätt", så langa dom värsta dissen och drog och jag vart typ så rädd att jag vakna av det! Japp intressant, intressant. Somna typ om sen när äntligen vågade och drömde att jag skulle jobba som getmjölkare och barnflicka på VÄRLDENS mest underbaraste ställe vid en sjö typ... ååå ser det framför mig nu.


På tal om läskiga människor, någon gillar inte när jag pratar twilight- kolla länken någon/du(?!) postade bland kommentarerna...


http://imagechan.com/img/8915/So-I-hear-you-are-fond-of-literature/ Hahahahaha

okej.. nu plugga vidare... utan stavfel!
PUSS

Det var för fyra dagar sen

Haha Cilla messa och fråga om jag kände igen mig i det Kenza skrivit på sin blogg. Är jag den enda som störtbölar till Biggest Loser? Hahaha, alltså jag är seriös, jag har sett alla avsnitt och det finns inte ETT enda som jag INTE gråtit till. De inspirerar inte bara Amerika, utan hela världen. Seriöst, jag har bestämt mig för att träna i sommar innan Cypern varje dag (eller var tredje eller nåt) och det är tack vare att de har inspirerat mig!
Beach 10 släng dig väggen, träningen hjälper mig inte där, men jag tänker träna för att må bättre, jag ska gå i biggest losers fotspår (utan att förlora några kilon dock, jag gillar mina typ 64 kg! Satsar på 70 innan nästa år ;)) Som Cilla säger... Det är med killar som med vikten, det är inte siffran som räknas (i detta fall ålder... inte typ... nåt annat haha) utan det är utseendet! I agree with you there...

Den här veckan har det var stööört mkt i skolan också, för både mig och Jess, men imorgon tror jag Jess är heeelt fri fram tills hösten... inte jag dock. Sitter och är dunderförkyld men åkte in och skrev prov både igår och idag och så har jag typ tre inlämningar imorgon... kul. Därföööör, därföööör är det SUPERSKÖNT att jag slipper gå upp klockan 3 i natt för att åka in och sätta mig på Sergels torg. Twilighthatare, sluta läs nu - Kris och Tay (Bella och Jacob) kommer HIT till STHLM den 21 maj!! De ska typ hållas något Twilightevent för fansen efter preskonferansen och jag och Cilla bara MÅSTE ju gå på den för att fortsätta orka leva. Biljetterna (150 stycken) till det ska släppas åtta imorgon på Sergelbion och folk har (om ni pallat läst hit, får ni en chokladboll av mig nästa gång vi ses) tydligen redan börjat köa, så det hade ju ändå redan varit försent om vi stått där fyra imorgonbitti.

Hsh var det en tävling på nätet igår också och utlottning av 100 biljetter. Motivera varför du vill gå - jag skrev en finfin motivering hur mycket Twilight betydde för mig och Cilla hahahhahahahhahahhahahahahhahhahahahah, typ hur jag ställt mig sida vid sida bland Starwarsnördarna och jaaa. JAG VANN! Jag vann två biljetter till eventet 21 maj! Det var min biljett till överlevnad. Jag hade seriöst hoppat framför tåget om jag inte fått tag på biljetter.

Har fortfarande ingen data... eller bilder. TRÅKIGT! Sitter på mammas lilla nu. Ha det bra, jag ska se till att bli frisk fort! Händer massa kul i helgen, och allt är roligare utan snor!

PUSS!

 Jag med min autograf från Edi Gathegi! :D




 Sjuk Malin med snygg tavla i bakgrunden....hahha

 Titta vem som precis kom på besök - Sälle från Rasmus Nalle



RSS 2.0