Hellååå

Imorgon är det 2011. HUR stört!? Tio-talet... Kul... mina barns mamma kommer ha levat på TIO-talet...

, men okeeeej, jag är fortfarande sjuuuk. Kan stå och gå men hostar som en annan gubbe och förbrukar toarullar snabbare än .. Jessica. Imorgon ska jag fasen uuuut ändå.. det är ju NYÅR. Var i centrum med Jessie idag ändå dessutom. Köpte nyårsklänningen 1 minut över sju.. Var minst sagt ute i sista stunden men oh well nu har jag iaf en även om den är trasig och från Lindex.

Nu är inte planerna roligare än att sova. Imorgon blir det roligare. Först middag hos Matilda med trevligt folk och sen vidare till förorten för tolvslaget. Tyvärr firar jag och Jess på olika håll i år, menmen.

Hörs senare idag, sista dagen på 2010!

PUSS!

2010 soon to be 2011!

New year coming up! :D så imorgon blir det att åka till centrum och leta strumpbyxor och annat skit som behövs. Sen upp till Malin och städa hennes OTROLIGT stökiga rum! men men, vad gör man inte för sin bästa vän
.
Förra gången var vi på Blidö ;D men i år håller vi oss lite närmare Jakobsberg!
.
.
.
PUSS!

Toook

OMG OMG OMG OMG OMG. Typ SNART!



PUSS!

höm höm, hur var det med centrerad text egentligen?

...

I'll steal you

Sjuk igen, så jäkla segt. Vill uuut på rean och uuut och dansa, men det blidde hemma framför tv:n istället. Har precis sett Sweeney Todd, like it a lotlot, men det verkar som om jag är ensam om det? Nu blir det till att titta New Moon hade jag tänkt och sen försöka sova, men det lär väl inte gå med den hostan jag har. Bara fem dagar kvar till nyår också :)) Heeeeelt stört att det är 2011 då, jag kommer ihåg när det blev 2000 liksom och hur min gamla lärare fortsatte att skriva 1999 på svarta tavlan hela tiden för att hon glömde bort att det var 2000 för det var så ovant. Det känns typ som det är 2008 nu. Nej nu ska jag hämta min fjärde toarulle för idag. På återseende.

 


Så fin :)

PUSS!

Update: Okeej upptäckte en ny grej i NM. Jag och Bella har ju fasen likadan kamera! Hur coolt?!?


Jul nummer 2!

Ibland är det bra med skilda föräldrar, speciellt när det är julafton! så nu har jag precis haft min mini-jul hos pappa och fått massa fina presenter :D Imorn blir det att trängas blad människor och shoppa på mellandagsrean!


hej jessica


-

GOD JUL ALLA SÖTA, massa pussar från oss!

 
 (Väldigt julig bild ja)

PUSS!


Sankta Lucia, ljusklara hägring la la laaa

Tänkte bara slänga in ett inlägg för att göra Malin glad och säga att vi faktiskt har hunnit med att vara på Lucia i Globen också! Malin satt och oroade sig för att vi skulle bli bombade medan jag satt och önskade att det snart skulle vara slut, men bortsett från det så var det faktiskt ganska fint. Ni vet, ljus, vita nattlinnen och röda snören som ett Luciatåg alltid har. Man borde spexa till det nån gång och överraska lite så att det inte blir så hiiiimla tråkigt. Kanske satsa på knall-oranga nattlinnen och gröna snören istället. Sen skulle ju alla tappa hakan om det kom in en kamel med ljus på istället för en Lucia.



Imorgon är det julafton kan ni fatta! Nu har nog tomten mycket att göra men inte jag! för nu ska jag lägga mig i sängen och se världens gulligaste film, Holiday!

PUSS och GOD JUL!

Café Opera

Helloo, jag är trööött. Vi var ute igår då och vi gick till Café Opera. Det var i sjuan jag hörde talas om det första gången av en tjej på min praoplats som skulle dit och hon berättade hur fantastiskt det var och då tänkte jag hur jag en gång i framtiden när jag var stor skulle få gå dit. Åh. Vad. Kul! Hahaha nu fem år senare kan jag bocka av det höh. We had some fun, jag ramla över högtalaren och fick skrapsår plus trasiga strumbyxor annars var det väl tuupppen.

Kom hem vid fem, gick upp tio för att åka och klippa mig. Jessica har inte vaknat än... Nu ner till centrum för att handla sista juklapparna!

 Hehe kolla coola vi är... får nog jobba lite på min hållning dock... och Jessica på sin dans... haha ser ni henne?

 Klippte typ av halva luggen, skööönt! :)

PUSS!!


Helluu

Jullooov! Wohooo, 2 bad att jag inte är klar med filosofin. Jäkla djurrätt och orätt.. menmen snart blir ut och iväg för att möta upp Matilda och Co. för att föra lite innan vi drar vidare och möter upp Jess och Irma. Borde satsa på en tidig kväll eftersom jag ska upp och klippa mig TOLV imorgon och sedan handla julklappar plus skriva uppsats men vi får väl se hur det blir med det. Sist tog det 2 timmar och 40 minuter hem... sista tåget kan ju vara en skön idé. Well, ha en trevlig första lovkväll, snart är det NARNIA. Hahaha

Förresten... hört nya låten av The Lonely Island? Haha jag har äntligen fått dansa till min Hey Baby, nu vill jag få dansa till den här! Efter Andy Sandbergs parodi och obsession av Twilight på MTV movie awards för nåt år sen fick jag en liten crush på honom höhö.



 "The best 30 seconds of my life" Hahahaha

 Förra fredagen när jag var ute med Gabs plus hennes syrra och deras boyfriends. I'll bring the camera idag igen, so happy it's back!

Nej nu måste jag fixa mig, Jess ringde nyss och fick ryck för att jag hade hennes smink här haha, better go!

PUSS!


Ny design av JESS!

OMG! Ser ni vad fin header Jessipessi fixat? Ja okej. För EN gångs skull lägger jag mig i debatten vare sig samhäll eller natur är bäst. Rymdraketsforskning behövdes ju i detta fall.

Annars ALLTID kommer jag stå för att om man läser SAMHÄLL räddar man världen. Om man läser natur är man tönt. Hahaha ta inte illa upp, intern"skämt" (hosthost).  

Duktigt jobbat höhöhö! Mer snöö dessutom wiihoooo!!

PUSS!!!!

snowyyy

Ååhh massa snööö! Jag klagar inte.  Alla klagar på snön - och ja visst, det är lite drygt att för varje steg man tar åker man ett halvt tillbaka. Tågen är seeeena. Jag har halkat tre gånger idag och skrikit rakt ut, Cilla har ont i svanskotan för att hon halka i trappan, Matilda har minst sagt ett blåmärke för att hon halkat i trappan pga. snön. Osvosv... det är ju lite synd, men fan jag har längtat efter snön hela året och äntligen får vi en vit jul :)

För det är juuulaftooon snart och det betyder att dagen efter är det JULDAGEN = Massa party!! Haha skämta bara... det lär väl bli utgång då men mer viktigt: JULDAGEN = NARNIA The Voyage of the Dawn Treader!!! Finaaaally! Lyssnat på Narnia soundtrack hela dan hehehe.

Update om helgen: Fått tillbaka kameran, var ute med Gaby med flera i fredags, fotade. Haha. Lördag: Sov hela dagen, såg tre filmer, grät i 2 timmar medan jag kollade på The Notebook, fick en liten livskris . Ringde Jessica, behövde SES men Jessica hade jobbat hela fredagnatt, och jobbade i princip resten av helgen också = inte ses. Söndag: Måste göra filosofi!! Spelade istället bubble spinner, måste slå Jessica! Lyckades inte. Jessica kom hem från jobbet, pratade in till natten sen = inget plugg!! Måndag: Försov mig, gjorde prov i skolan, träffade Jessica. Behövde inte längre prata livskris angående The Notebook, letade julklappar på game shop. Hittade två anställda att prata Twilight med efter att en Twilightlåt spelats. Malin glad. Twilight och Narnia :) <3 

B.i.l.d.e.r k.o.m.m.e.r. - måste bara orka ladda in dom.

Ska åka och handla julklappar nu! 

  SNÖÖ

PUSS!


hahah

åååååh så fin design va?? men alltså det är svårt, jättesvårt, typ rymdraketsforskningsvårt. Vi fortsätter kämpa. Det är innehållet som räknas. Ja vi har inte så mkt innehåll heller. Vi ska kämpa på det med. Typ.
Sött att ni fortsätter följa!

Hahahahaha så söta är vi när vi pussas!   PUSS!

ojsan

Hej bloggen. Vi har glömt bort dig. Kom över på en fika så kan vi catch up.

buu

bartenderskolan är sluuut trååååååk!

 och om Paow får äta barnmat får väl jag också det. Päronpurén är godaste som finns ju så alla som skrattar åt mig hela tiden - sluta!

 
PUSS!

18 är en bra siffra

Idag fyller min älskling år så jag är ju bara tvungen att göra ett inlägg! Jag är så GLAD så GLAD att hon ÄNTLIIIGEN är lika stor som mig! så nu blir det party på fredag och riktigt kul ska det bli! Massa fina vänner kommer för att fira så nu är vi stressade för att hinna fixa allt men kul kommer det bli! :D Kommer med massa bilder efter fredag! Promise!! :D (hehe det är nog ingen som läser den här bloggen, men för dom som gör det så vill jag bara säga att jag är GLAAAAD, gladare än någonsin! :D)
Passande bild nu i kylan!
PUSS!

Dedikerat till min rosa Nikon.

This weekend har jag fortfarande varit sjukis... men i fredags hade vi lite förtidsfirande på mammas sida, i lördags var jag på tjejmiddag hos Gaby och sen skulle hon uuut, och det skulle inte jaaag. För jag är en liten skit som följer lagen så jag gick ner till stationen istället där jag mötte upp Jessica och gänget som firade Irma. Jessica var taggad på festa trots att hon skulle upp sex dagen därpå och jobba så jag gick i princip ner för att hålla fast henne så hon inte skulle hoppa på tåget. Jag lyckades. Sen ramla jag i en snödriva och blev blöt och KALL så nu blir jag väl ännu mer sjuuuk -.- . 

Finns icke några bilder för min kamera är på lagning eftersom knappen ramlade av på cypern. Haha jag skulle bara fota Jessica på väg till torget så ramla knappen av huxflux. De närmsta sisådär 40-45 minuterna spenderade vi på marken för att leta efter en liten liten liiiten fjäder, fan vad vi garvade i vårt inte helt nyktra tillstånd. Btw HITTADE vi fjädern och jag la den i en vattenflaska när vi kom hem. På morgonen kom städerskorna och städade när vi låg och sov så kom jag på vattenflaskan så jag sprang upp och bara "where is the bottle?? WHEEEERE" och dom svarade "camera, camera here, wo not take it" men jag sprang ut och rota bland deras sopor och hittade den där... Ja det var väl en fin berättelse. Hahaha. Hsh kan man inte ta ett kort om man inte har långa naglar så atm har jag ingen kamera alls. Det suuger ju eftersom jag ska uuut på fredag och lördag och bilder är det bästa som finns.

Idag åkte jag in och såg min fina teatergrupps julspel. Oh i miss it! Sen blev det långlunch med Nina 4 timmar. Nu är det dags att plugga - typ tre uppsatser och en redovisning...

 

Här letar vi efter fjädern... haha det är typ 20 fina likadana bilder till från detta tillfälle. Spännande.



 Mina teaterfinisar! "Okeej se söta ut" ... jaa



 (Spegelbilder <3 heheh)PUSS från moi (och Jessica på ett hörn som alltid haha) !!!
(Här är btw precis innan kameran går sönder, ja jäklar vad det här inlägget handlade om min kamera... får ändra rubriken... )

Hahahah skrattet i början...



PUSS!

RSS 2.0